пʼятницю, 12 січня 2024 р.

ОРІОН Лист від 04.01.2024. Зимова школа для учителів інформатики

  ТОВ «Український освітянський видавничий центр “Оріон”» продовжує  співпрацювати з педагогами вашого регіону на шляху втілення в практику концептуальних засад Нової української школи серед учительства, що прагне підвищувати власну кваліфікацію і вибудовувати індивідуальну освітню траєкторію розвитку.

         Відомі авторки модельних навчальних програм, підручників і посібників з інформатики для Нової української школи, а також кількох поколінь підручників з інформатики для початкової, середньої і старшої школи, — Наталія МОРЗЕ, член-кореспондентка Національної академії педагогічних наук України, професорка Київського університету імені Бориса Грінченка, докторка педагогічних наук,

заслужений працівник освіти України, міжнародна експертка з цифрових навичок та цифрового навчання Європейської навчальної фундації European Training Foundation (м. Київ), й Ольга БАРНА, кандидатка педагогічних наук, доцентка Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, учитель/викладач-методист вищої категорії, заслужений працівник освіти України (Тернопільська область), — з радістю поділяться своїм баченням подолання викликів сучасності в інформатичній освіті.  

          Робитимуть вони це у новому форматі! Протягом 10–12 січня 2024 року діятиме «Зимова школа з інформатики. 6 клас: практичні  заняття, інтерактиви, спілкування учасників у реальному часі».

Теми занять:

10.01.2024 — Вступ до робототехніки.

11.01.2024 — Штучний інтелект на уроках інформатики в 6-х класах НУШ.

12.01.2024 — Використання Універсального дизайну навчання на уроках інформатики.

Початок: 15:00

Тривалість кожного заняття: 3 години

Реєстрація на Зимову школу: https://forms.gle/gXGa4sk9Smgp74de9
для отримання сертифікатів відповідного зразка. 

Посилання на Zoom-конференцію: https://us05web.zoom.us/j/89325765815?pwd=A2hRSnujyrXLqdaApuAFeicXwlRtDH.1 

Заняття відбуваються тільки в режимі реального часу.


Долучайтеся! Буде цікаво!

Навчаючись — перемагаємо!

   

  Просимо поширити інформацію серед учительства інформатики вашого регіону, а також всіх, зацікавлених процесами утвердження концептуальних засад оновлення вітчизняної освіти.


З глибокою повагою і надією на плідну співпрацю

Головний редактор 

ТОВ «УОВЦ «Оріон»                                 Ірина Красуцька

 ikras@ukr.net 


Немає коментарів:

Дописати коментар